Home » Soorten Port » Barão de Vilar White

Barão de Vilar White Port

Deze port, gemaakt van een selectie van inheemse Portugese druiven, biedt een fruitige en verfrissende smaakervaring, perfect om te genieten als aperitief of in combinatie met een selectie van kazen.

Alcoholpercentage: 19.5%
Jaartal:
Wijnhuis: Barão de Vilar
Barão-de-Vilar-White-Port

Barão de Vilar White Sweet Port is een uitzonderlijke, zoete witte port die een rijke traditie van vakmanschap en innovatie belichaamt.

Smaak Omschrijving

Deze witte port is een blend van verschillende portwijnen, die een fruitige en zoete karakter biedt, verrijkt door de rijping in eikenhouten vaten. Het heeft een jong en levendig profiel, met een heldere frisheid en een aangename zoetheid die in balans is met de natuurlijke zuurgraad van de wijn.

Serveertip:

Deze port is heerlijk bij oude kaas en schimmelkaas en is het best te genieten wanneer gekoeld geserveerd tussen 8 tot 12 graden Celsius als aperitief.

Prijs en Beschikbaarheid:

verkrijgbaar op Wijnvoordeel. Ontvang 50% korting op jouw 2e doos met de speciale actie. Gratis thuisbezorgd en gratis retourneren.

Over het Wijnhuis

Barão de Vilar is een historisch wijnhuis met diepe wortels in de portwijnindustrie, gedragen door een familietraditie die teruggaat tot de 17e eeuw. Het wijnhuis is een belichaming van expertise, innovatie en toewijding aan het creëren van portwijnen van uitzonderlijke kwaliteit.

Beoordelingen van Externe Bronnen:

Geen beoordelingen van Barão de Vilar White Sweet Port bekend

Welke druivensoorten zijn gebruikt in deze port?

Deze port is gemaakt van een blend van lokale Portugese druivenrassen uit de Douro-streek, waaronder Gouveio, Viosinho en Malvasia Fina.

Wat maakt deze witte port uniek?

Deze port is uniek vanwege zijn zoete en fruitige karakter, verrijkt door de rijping in eikenhouten vaten, wat resulteert in een verfijnde en veelzijdige port.

Hoe wordt deze port het beste geserveerd?

Deze port is het beste te serveren gekoeld tussen 8 tot 12 graden Celsius, en past goed bij oude en schimmelkazen.